دستیابی به فناوری برتر پنجه کامپوزیتی و ارتز هوشمند توانبخشی راه رفتن توسط جناب آقای دکتر نیما جمشیدی

جناب آقای دکتر نیما جمشیدی

بدینوسیله دستیابی شما به فناوری برتر  ارتز عصبی هوشمند  و  پنجه کربنی چکاد دو  را  صمیمانه تبریک می گوییم ، ازدرگاه خداوند سبحان استمرارموفقیت های شما را آرزومندیم.

ارتز عصبی هوشمند جزو فناوری هایی است که امسال توسط یکی از اعضای هیات علمی گروه مهندسی پزشکی، دانشکده فنی و مهندسی ، دانشگاه اصفهان در نهمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی در پانل منتخب فناوری و صنعت عرضه شد و در بیست و یکمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری  و فن بازار کشور، پس از ارزیابی از سامانه ارزیابی فناوری ایران دارای کسب سطح آمادگی فناوری 8 از 10 گردیده است.پنجه کربنی چکاد  دو نیز نسل جدید پنجه های کربنی است که به دلیل سطح پیچیده فناوری های موجود پس از امریکا تنها تولید کننده آن کشور ایران  می باشد..
 دانشکده فنی و مهندسی

1399/10/03
آدرس: اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان،میدان خوارزمی، ابتدای بلوار سلامت، ساختمان انصاری