گروه مهندسی برق

جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق - الکترونیک آقای فرید باپیری

عنوان پایان نامه: حل مسئلهی پخش بار بهینه‌ی چند هدفه در حضور نیروگاههای بادی و انرژی خورشیدی

ارائه دهنده: آقای فرید باپیری
استادان راهنما:جناب آقای امین خدابخشیان خوانساری ،
استادان مشاور: ،
تاریخ:1401/10/07، ساعت:14:30-16:30،مکان جلسه:
شورا صناعت

نام دانشکده و گروه: فنی و مهندسی مهندسی برق

چکیده:    مسئله‌ی پخش بار بهینه یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین مسائل سیستم‌های قدرت است که به آنالیز و مدیریت شبکه و اطمینان از عملکرد ایمن و اقتصادی سیستم قدرت کمک می‌کند. این مسئله نخستین بار در سال 1962 توسط Carpentier مطرح شد. مسئله‌ی پخش بار بهینه یک مسئله‌ی بهینه‌سازی چند‌‌ هدفه   می‌باشد که دارای اهداف مختلف و بعضا متناقضی است. کم کردن هزینه‌ی تولید نیروگاه‌ها، کم کردن انتشار گازهای گلخانه‌ای، کمینه‌سازی انحراف ولتاژ و نیز کمینه کردن تلفات سیستم از مهم‌ترین توابع هدف این مسئله می‌باشند. درحالی که قیود و محدودیت‌هایی مثل ظرفیت تولید نیروگاه‌ها، ظرفیت خطوط انتقال و محدوده‌ی مجاز ولتاژ شین‌ها نیز باید رعایت شده باشند.

1401/09/06
آدرس: اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان،میدان خوارزمی، ابتدای بلوار سلامت، ساختمان انصاری
تلفن: 37932685 تلفکس: 36682887