۱۴۰۳ سه شنبه ۲۸ فروردين

برگزاری تور مجازی برای دانشجویان ورودی جدید در دانشگاه اصفهان

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خبر داد: دانشجویان نو ورود برای آشنایی با دانشگاه اصفهان، از طریق تور مجازی به این مرکز علمی سفر و با ظرفیت های دانشگاه، آشنا می شوند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خبر داد: دانشجویان نو ورود برای  آشنایی با دانشگاه اصفهان، از طریق تور مجازی به این مرکز علمی سفر و با ظرفیت های دانشگاه، آشنا می شوند.

به گزارش وب سایت خبریUINEWS حجت الاسلام والمسلمین دکتر جعفر شانظری معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اصفهان اظهار داشت: با شیوع بیماری کرونا و برگزاری کلاس ها به صورت مجازی، دانشگاه اصفهان برای دانشجویان نو ورود خود اقدام به راه اندازی تور مجازی نموده است در این تور دانشجویان می توانند با مکان های مختلف دانشگاه مانند دانشکده ها، گروه های آموزشی،استادان و کارمندان آشنا شوند.

دکتر شانظری در ادامه تصریح نمود: روز دوشنبه 31 شهریورماه سال جاری ساعت 11 برنامه ای به مناسبت بزرگداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی با حضور هیات رییسه دانشگاه، مدیران ارشد استانی و سردار فدا فرمانده سپاه صاحب الزمان(عج) اصفهان در محل حرم شهدا دانشگاه اصفهان برگزار می شود.

معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه همچنین اظهار داشت: .......

برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1399/06/29