بین‌المللی‌سازی فعالیت‌ها و برنامه‌های دانشگاه اصفهان به عنوان یک هدف راهبردی

دکتر سید کمیل طیبی مشاور رئیس دانشگاه و مدیر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه اصفهان در مصاحبه اختصاصی با واحد خبر روابط عمومی دانشگاه ، بین المللی سازی فعالیت ها و برنامه های دانشگاه اصفهان را به عنوان یک هدف راهبردی قلمداد و بر توسعه همکاری های بین المللی تاکید نمود.

مشروح مصاحبه دکتر سید کمیل طیبی با واحد خبر روابط عمومی :

جناب آقای دکتر طیبی، اهداف کلی و ماموریت ­های دانشگاه اصفهان در توسعه همکاری ­های بین­المللی دانشگاه اصفهان چه بوده است؟

فعالیت­ها و همکاری­ های بین ­المللی در دانشگاه اصفهان سابقه بسیار طولانی دارد. در واقع، دانشگاه اصفهان فعالیت‌های خود را چند سال پس از تأسیس آغاز نمود و تا امروز و به روز کردن فعالیت­ ها به شکل مدرن کنونی ادامه داده است. این دانشگاه ماموریت­ های خود را تاکنون در قالب همکاری‌های علمی بین‌المللی و توسعه­ روابط بین­ الملل با دانشگاه ­ها و مراکز علمی همکار، برگزاری رویدادها و گردهمایی‌های مشترک علمی بین‌المللی، جذب گرنت ­های بین ­المللی، جذب دانشجوی خارجی، مبادله استاد و دانشجو، راه ­اندازی دوره­ های مشترک با دانشگاه­های همکار و پشنیبانی فعالیت­ های آموزشی و پژوهشی مشترک در سطح بین­ الملل به انجام ‌رسانده است.

به طور کلی می ­توان به اهم اهداف این نوع فعالیت ­ها به صورت زیر اشاره نمود:

بین‌المللی‌سازی فعالیت‌ها و برنامه‌های دانشگاه به عنوان یک هدف راهبردی،

نهادینه ساختن همکاری‌های بین‌المللی به عنوان یک ضرورت برای دانشگاه،

تلاش همیشگی برای عمق ­بخشی ایجاد فعالیت ­های بین­ المللی و توسعه روابط بین­ الملل در بین اعضای هیات علمی، دانشجویان و کادر اداری اجرایی دانشگاه به عنوان یک ضرورت،

تعامل مستمر با موسسات و مراکز علمی همکار به منظور پیاده ­سازی قراردادها و تفاهم­ نامه ­های همکاری در حوزه­ های آموزشی، پژوهشی و اجرایی،

تعامل با موسسات برون­سازمانی در سطح ملی مانند مشارکت در کنسرسیوم­ های دانشگاهی در سطح استان و در سطح کشور برای پیشبرد فعالیت­ هایی که به توسعه روابط علمی بین­ المللی کشور در سطح جهان کمک نماید.

معرفی پتانسیل و مزیت­ های نسبی دانشگاه اصفهان برای کسب جایگاه بین­ المللی دانشگاه در سطح جهان

لطفا" به سیاست گذاری بین­ المللی سازی در دانشگاه اصفهان اشاره فرمایید؟ ............

برای مطالعه کامل این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1399/09/05