انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان به عنوان سرآمد علمی جوان

دکتر اکبر امیدوار عضو هیات علمی دانشکده شیمی دانشگاه اصفهان از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به عنوان سرآمد علمی جوان سال 1399 معرفی شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews  معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با هدف دستیابی ج.ا. ایران به مرجعیت علمی جهانی، فدراسیون سرآمدان علمی ایران را در سال 1394 راه اندازی کرده است. این فدراسیون سالانه اعضای هیات علمی کشور را که دارای دستاوردهای پژوهشی برتر( مطابق آیین نامه فدراسیون) بوده را شناسایی و حمایت می­کنند. دکتر اکبر امیدوار، استادیار دانشکده شیمی دانشگاه اصفهان با کسب اعتبار علمی لازم در فهرست سرآمدان علمی جوان سال 1399 قرار گرفته است. دکتر امیدوار فارغ التحصیل مقطع دکتری در رشته­ی شیمی (گرایش شیمی فیزیک) از دانشگاه شیراز می باشد.

زمینه‌های تحقیقاتی مورد علاقه:

o      شیمی نظری و محاسباتی

o      مدل سازی محاسباتی مواد قابل کاربرد در: ابزارهای فتوولتائیک نظیر پیل های خورشیدی و ترانزیستورهای اثر میدان، باتری ها، مواد نوری غیر خطی، و سوپراتم ها

افتخارات:

o      دانش آموخته برتر در مقطع دکتری و برنده جایزه شهید تهرانی مقدم-بنیاد ملی نخبگان-1398

o      کسب حمایت مالی برای دوره­ی پسادکتری، صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور-1397

مقالات منتشر شده:........

برای مطالعه کامل این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1399/09/29