۱۳۹۹ دوشنبه ۲۹ دي
بازدید هیات رییسه دانشگاه اصفهان از گروه صنعتی انتخاب الکترونیک بزرگ ترین مجتمع لوازم خانگی کشور
هیات رییسه دانشگاه اصفهان ضمن بازدید از خط تولید کارخانجات قطعات پلاستیکی، فلزی،بخش های تحقیق و توسعه، آزمایشگاه ها و خطوط تولید یخچال، لباسشویی، تلویزیون با هیات مدیره و معاونت تحقیق و توسعه گروه صنعتی انتخاب الکترونیک دیدار و گفتگو نمودند.

به گزارش وب سایت خبریUINEWS دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه اصفهان در این دیدار سرمایه اصلی مجموعه انتخاب را نیروی انسانی کارآمد و متخصص دانست و اظهار داشت: پشت سر تولید هر محصول دانش بزرگی نهفته است زیرا این نیروی انسانی است که می تواند دانش ایجاد کند و دانش نیز ضمن تولید محصول باید به افزایش تولید کمی و کیفی محصول نیز توجه نمایند.

دکتر طالبی در ادامه افزود: ........................

برای مطالعه این خبر و گزارش تصویری بر روی لینک کلیک نمایید.
1399/10/21