برگزاری اولین جلسه شورای سیاستگزاری HSE دانشگاه اصفهان

اولین جلسه شورای سیاستگزاری HSE دانشگاه اصفهان با حضور رییس دانشگاه و اعضای این شورا در محل تالار دکتر رزمجو برگزار شد.

اولین جلسه شورای سیاستگزاری HSE دانشگاه اصفهان  با حضور رییس دانشگاه و اعضای این شورا در محل تالار دکتر رزمجو برگزار شد.

به گزارش وب سایت خبری uinews  اولین جلسه شورای سیاستگزاری HSE دانشگاه اصفهان با حضور دکتر طالبی رییس دانشگاه، دکتر میرخانی معاون اداری و مالی، دکتر حاج حسینی معاون دانشجویی، دکتر غیاث رییس مرکز بهداشت، دکتر عبدی رییس پدافند غیر عامل، دکتر اسدالهی رییس آزمایشگاه مرکزی، مهندس زهرا یزدخواستی کارشناس ارشد HSE دانشگاه،  آقای صالحی مدیر حراست و مهندس مرتضوی از دفتر فنی دانشگاه برگزار شد.

دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه اصفهان در اولین جلسه شورای سیاستگزاری  HSE  این دانشگاه بر تأمین سلامت کارکنان و بهداشت محیط کار، ایمنی محیط های کاری و حفظ محیط زیست تاکید نمود.

رییس دانشگاه اصفهان در ادامه ضمن استماع گزارش حوزه معاونت دانشجویی در خصوص اقدامات  HSE در دانشگاه اصفهان، راهکارهایی به منظور ارتقا کیفیی فضاهای کالبدی دانشگاه ارایه و خواستار توجه به این مهم شد. همچنین بر تغییراتی که در آیین نامه تدوین شده باید حاصل شود نیز تاکید نمود.

دکترحاج حسینی معاون دانشجویی دانشگاه نیز ضمن ارایه  گزارش مبسوطی از واحدHse  ضمن بیان فعالیت های این  حوزه اظهار داشت:.............

برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید
1399/11/29