روز خوش TDC دردانشگاه اصفهان

روز خوش TDC در دانشگاه اصفهان به همت حوزه معاونت آموزشی دانشگاه و دانشکده . علوم تربیتی و روانشناسی برای اعضای هیات علمی نو استخدام برگزار شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر رسول رکنی زاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه در این مراسم اظهار داشت: انسان امروز در عصر پیچیدگی جهان قرار گرفته است. وی از جمله مسائل پیچیده در عصر حاضر را بحث آموزش دانست و افزود: فرصت های آموختن و آموزش دادن را باید غنیمت بشماریم. برای اندیشیدن  و انتقال مفاهیم نیاز به آموزش های جدی و افکار درستی داریم. دکتر رکنی زاده تصریح نمود: در پژوهش های جدی افرادی موفق هستند که آموزش دهنده های خوب و جدی باشند.................

برای مطالعه کامل این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1399/12/06