۱۴۰۰ يکشنبه ۱۰ مرداد
بزرگداشت روز مهندس و تقدیر از جامعه مهندسین دانشگاه اصفهان
مراسم بزرگداشت روز مهندس و تقدیر از جامعه مهندسین دانشگاه اصفهان،با حضور معاون اداری ومالی، رییس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات و مدیر امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی در محل سالن همایش های پیامبر اعظم(ص) این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر ولی اله میرخانی معاون اداری ومالی دانشگاه در مراسمی که به مناسبت بزرگداشت روز مهندس در سالن همایش های پیامبر اعظم(ص) دانشگاه برگزار شد، تقارن این روز با روز ولادت با سعادت امیر المومنین(ع) را بسیار مبارک دانست و از مهندسین بخش های مختلف در حوزه های IT، دفتر فنی، فضای سبز و سایر بخش های مرتبط تقدیر به عمل آورد و اظهار داشت:.........................

برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1399/12/06