۱۴۰۰ سه شنبه ۳۱ فروردين
تجلیل از خانواده شهدای کارکنان دانشگاه اصفهان
خانواده شهدای کارکنان دانشگاه اصفهان، به مناسبت 22 اسفند روز بزرگداشت شهدا و سالروز تاسیس بنیاد شهید به همت اداره امور دانشجویان شاهد و ایثارگر و معاونت فرهنگی دانشگاه تجلیل شدند.

به گزارش وب سایت خبریuinews به مناسبت 22 اسفند روز بزرگداشت شهدا و سالروز تاسیس بنیاد شهید به همت اداره امور دانشجویان شاهد و ایثارگر و معاونت فرهنگی دانشگاه طی مراسمی از فرزندان و همسران شهدای کارکنان دانشگاه با حضور رییس دانشگاه ،معاون فرهنگی،معاون اموزشی و تحصیلات تکمیلی و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تجلیل و لوح تقدیر و هدیه یادبود اهدا گردید.

1399/12/24