حمایت سازمان برنامه و بودجه از مدیریت سبز دانشگاه اصفهان

دکتر ولی اله میرخانی معاون اداری و مالی دانشگاه اصفهان در مراسم افتتاح فاز یک پروژه ورزشگاه ولایت که با حضور دکتر نوبخت معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار شد، حمایت دکتر نوبخت از مدیریت سبز در دانشگاه ها را انقلاب جدیدی در مراکز علمی کشور دانست.

به گزارش وب سایت خبری uinews دکتر میرخانی در این مراسم فعالیت های انجام شده در بخش های بهره برداری و نگهداری و مدیریت سبز، نوسازی و بهسازی و احداث را تشریح و تصریح نمود: حمایت دکتر نوبخت از مدیریت سبز در دانشگاه ها، انقلاب جدیدی را ایجاد نمود.

دکتر میرخانی افزود؛ دانشگاه اصفهان در زمینه مدیریت سبز اقدام به تصفیه و بازچرخانی 200 هزار لیتر پساب خاکستری در هر شبانه روز نموده است که فاز یک پروژه مدیریت بهینه آب دانشگاه با هزینه ای بالغ بر 20 میلیارد ریال انجام و برای اجرای فاز دوم این طرح نیز اعتباری بالغ بر 1 میلیارد تومان نیاز است.

معاون اداری و مالی دانشگاه همچنین نصب دستگاه هوشمند و مانیتورینگ موتورخانه ها ، نصب سختی گیر های الکترو مغناطیسی، نصب کنتور گازهای مجزا، نصب لوازم کنترلBMS،استفاده از اینورترهای دور متغیر را از دیگر اقدامات هوشمند سازی موتورخانه های دانشگاه دانست که با هدف کاهش چشمگیر مصرف گاز و رسوبات در موتورخانه ها انجام شده است .

وی ضمن اشاره به اهمیت بهینه سازی موتورخانه ها تصریح نمود:...........

برای مطالعه کامل این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1400/03/06