نشست خبری سومین رویداد ملی استارتاپی کارآفرینی اجتماعی با محوریت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و طلاق

دکتر جعفر شانظری معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اصفهان در جمع اصحاب رسانه ضمن تشریح اهداف سومین رویداد ملی استارتاپی کارآفرینی اجتماعی با محوریت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و طلاق اظهار داشت: بخش عظیمی از رسالت دانشگاه در ارتباط با جامعه و صنعت متبلور می شود.

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر شانظری محصول دانشگاه را سرمایه جامعه دانست و تصریح نمود بهره مندی از این سرمایه اجتماعی مبتنی بر ارتباط قوی و تعامل سازنده با صنعت و جامعه است.

معاون فرهنگی دانشگاه اصفهان در ادامه اظهار داشت: سومین رویداد ملی "استارتاپی کارآفرینی اجتماعی" با محور "پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و طلاق" 12 تا 16 تیر امسال در دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود................................................................................................

برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1400/03/19