۱۴۰۰ يکشنبه ۱۰ مرداد
انتصاب عضو شورای علمی برنامه ریزی گسترش زبان و ادبیات فارسی و ایران شناسی در دانشگاه ها و مراکز علمی خارج از کشور
قائم مقام وزیر در امور بین الملل و رییس مرکز همکاری های علمی و بین المللی طی حکمی عضو شورای علمی برنامه ریزی گسترش زبان و ادبیات فارسی و ایران شناسی در دانشگاه ها و مراکز علمی خارج از کشور را منصوب نمود.

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر حسین سالار آملی قائم مقام وزیر در امور بین الملل و رییس مرکز همکاری های علمی و بین المللی طی حکمی دکتر سید علی اصغر میرباقری فرد عضو هیات علمی گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه اصفهان را به عنوان عضو شورای علمی برنامه ریزی گسترش زبان و ادبیات فارسی و ایران شناسی در دانشگاه ها و مراکز علمی خارج از کشورمنصوب نمود.

1400/03/29