۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
FA

کسب رتبه اول نگارش کتاب در حوزه اقتصاد شهری توسط استاد دانشگاه اصفهان

کتاب دکتر نعمت اله اکبری رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اصفهان و استاد دانشکده علوم اداری و اقتصاد دانشگاه اصفهان در چهارمین جشنواره ملی شهر پژوهی با عنوان " اقتصاد شهری" رتبه اول این جشنواره را در بخش تالیف کتاب به خود اختتصاص داد.

به گزارش وب سایت خبریuinews  در مراسم اختتامیه  چهارمین جشنواره ملی شهر پژوهی و اولین جشنواره فن پژوهی، کتاب دکتر نعمت اله اکبری استاد دانشکده علوم اداری و اقتصاد دانشگاه اصفهان موفق به کسب دریافت رتبه اول این جشنواره شد.

بنا به گزارش  مذکور دکتر اکبری در گفتگوی اختصاصی با واحد خبر روابط عمومی اظهار داشت: در یک دهه اخیر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی ایران اقتصاد شهری را در کانون توجه خود قرار داده اند. علاوه بر رشته اقتصاد برنامه ریزان و مدرسان برخی رشته ها، از جمله جغرافیا، برنامه ریزی شهری و شهر سازی، درسی با عنوان اقتصاد شهری را در برنامه درسی دوره کارشناسی خود گنجانده اند. در تحلیل های اقتصاد شهری، نظریه های اقتصاد خرد و کلان هر دو مورد استفاده قرار می گیرند چرا که یک شهر با اندکی تفاوت تمامی عناصر و ویژگی های یک کشور را در زمینه های مختلف اقتصادی ، اجتماعی داراست.

وی در ادامه تصریح نمود: ..........

برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1400/04/15
آدرس: اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان