دوره آموزشیِ « تقویت مهارت‌ها در رشته‌های فرانسوی‌زبانی » با حمایت آژانس دانشگاهی فرانکوفونی در دانشگاه اصفهان

دوره آموزشی تربیت مدرس آژانس دانشگاهی فرانکوفونی با عنوان « تقویت مهارت‌ها در رشته‌های فرانسوی‌زبانی » با پیگیری و کاندیداتوری گروه فرانسه دانشگاه اصفهان، برای دومین سال پیاپی، با حضور و شرکت مستمر و فعال اعضای هیات علمی گروه فرانسه دانشگاه اصفهان و نیز اساتید و مدرسان از دیگر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش زبان، در تیر و مرداد ماه 1400 برگزار شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر اکرم آیتی مدیر گروه فرانسه_ روسی دانشگاه اصفهان در خصوص برگزاری این دوره اظهار داشت: این دوره آموزشی در راستای به‌روزرسانی شیوه آموزش زبان فرانسه با چشم‌انداز جامعه و بازارمحوری و تربیت زبان‌آموزان حرفه‌ای دارای مهارت‌های کاریابی بوده است. از آنجا که شیوه آموزش زبان در دانشگاه‌های سطح کشور همچنان با نگاه سنتی انجام می‌گیرد، گروه فرانسه دانشگاه اصفهان در سال 2019 تصمیم گرفت در فراخوان آژانس فرانکوفونی برای بررسی همه‌جانبه مشکلات این نوع آموزش توسط متخصصان این حوزه و حرکت در مسیر تحول، شرکت کند. گزارش نهایی متخصصان آژانس فرانکوفونی در آوریل 2019، لزوم تغییر اساسی در سرفصل دروس بر اساس استانداردهای بین المللی اما با رویکرد بومی (ملی و استانی)، و نیز تحول در شیوه آموزش بر اساس شیوه‌های جدید و روزآمد را خاطرنشان می ساخت. در نهایت، متخصصان سرفصل پیشنهادی خود برای دوره کارشناسی را بر همین اساس به آژانس و به گروه آموزشی ارسال کردند.

وی در ادامه افزود: گروه فرانسه دانشگاه اصفهان با این چشم‌انداز جدید که هم با نیاز روز جامعه و دانشگاه بسیار همخوانی داشته و هم در راستای اسناد بالادستی در جهت گسترش ارتباط با جامعه و صنعت می باشد، با هدف به سرانجام رساندن این ماموریت حساس، در دو دوره پیاپی در فراخوان‌های حمایتی آژانس دانشگاهی فرانکوفونی شرکت کرد که این درخواست در هر دو مرتبه مورد موافقت قرار گرفت. دوره اول در مهر و آذر 1399 و دوره دوم، در تابستان 1400 به صورت سِری کارگاه‌های مجازی توسط مدرس متخصص آژانس برگزار شد.

دکتر آیتی تصریح نمود: .......................

برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید.
1400/05/12