پیام تسلیت سرپرست دانشگاه اصفهان به مناسبت درگذشت شادروان دکتر سید جواد امام جمعه زاده استاد فرهیخته دانشگاه اصفهان

دکتر حسین هرسیج سرپرست دانشگاه اصفهان با صدور پیامی درگذشت شادروان دکتر سید جواد امام جمعه زاده استاد فرهیخته دانشکده علوم اداری و اقتصاد دانشگاه اصفهان را تسلیت گفت.

متن پیام دکتر حسین هرسیج به شرح زیر است

بسم الله الرّحمن الرّحیم

وَ بَشِّرِ الصَّابِرِینَ الَّذِینَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِیبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

خبر درگذشت همکار فرهیخته و ارزشمند دانشگاه اصفهان، شادروان جناب آقای دکتر سید جواد امام جمعه زاده، موجب تأسف و تألم فراوان گردید. آن استاد بزرگوار در حقیقت متفکری برجسته و استادی فرهیخته بود که خدمات ارزشمندی در عرصه های علمی و اجرایی از خود به یادگار گذاشته است.

فقدان آن استاد بزرگوار که سالیان متمادی در مسئولیت های مهم دانشگاهی و همچنین امر آموزش و پژوهش سرآمد استادان بود و همواره در تعلیم و تربیت دانشجویان این دانشگاه اهتمام ویژه داشته و کارشناسان و متخصصان ارزشمندی را برای ایران اسلامی تربیت نموده است برای همه دانشگاهیان موجب تالم فراوان گردید.

این مصیبت وارده را خدمت خانواده بزرگوار آن مرحوم ، استادان معزز، کارکنان گرامی و دانشجویان و شاگردان بزرگوار شادروان ، تسلیت عرض نموده و از خداوند منان برای آن استاد فقید، غفران و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت می‌نمایم.

دکتر حسین هرسیج

سرپرست دانشگاه اصفهان