دکتر حسین هرسیج سرپرست دانشگاه اصفهان از محل برگزاری مصاحبه شغلی با برگزیدگان مرحله اول آزمون استخدامی کارمندان دانشگاه اصفهان بازدید به عمل آورد.
به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر حسین هرسیج سرپرست دانشگاه اصفهان در بازدید از محل برگزاری مصاحبه شغلی از پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون به کارگیری نیرو در سطح کارمندی، اظهار داشت: بر اساس گزارش های رسیده ، روند برگزاری مصاحبه شغلی و استخدامی پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون استخدامی کارمندان دانشگاه بسیار رضایت بخش بوده است.
دکتر هرسیج در ادامه تصریح نمود: مصاحبه کارمندان بر اساس نیازسنجی های دانشگاه در حال برگزاری است و این فرآیند به ما این امکان را می دهد که بتوانیم بهترین انتخاب ها را برای دانشگاه داشته باشیم.
وی همچنین ضمن تشکر از زحمات حوزه منابع انسانی اظهار داشت: کار بسیار بزرگی در حال انجام است و در معیار انتخاب افراد باید جنبه های تخصصی، اخلاقی و تعهدی مد نظر قرار گیرد.
دکتر هرسیج در پایان برای همه شرکت کنندگان و دست اندرکاران برگزاری آزمون آرزوی موفقیت و تصریح نمود: ان شااله از بین گل هایی که گزینش شده اند با انجام مصاحبه بهترین ها انتخاب و منشا خیر و برکت برای دانشگاه باشند.
وی افزود: بعد از آزمون برای سهمیه های آزاد، سه برابر ظرفیت،برای سهمیه های مشمول ایثارگران دو برابر ظرفیت به ما معرفی شدند که 30 نفر کارکنان خودمان و 4 نفر کارکنان مرکز آموزش عالی شهرضا و 4 نفر هم مرکز دانشکده خوانسار بودند. در واقع برای 38 نفر جذب در مجموع با شهرضا و خوانسار، نزدیک به 97 نفر معرفی شدند.
دکتر صفری در ادامه تصریح نمود: مصاحبه های شغلی از 27 مهر ماه در محل ساختمان پردیس دانشگاه آغاز و برای هر داوطلب دو روز برای مصاحبه، اختصاص داده شده است. روز اول شامل مصاحبه های روانشناسی و آزمون ICDL است .
وی افزود: در مرحله اول مصاحبه، تست رغبت سنجی شغلی استرانگ و در مرحله دوم آزمون تشریحی روانشناسی و در مرحله سوم نیز تست شخصیت MMPI انجام می شود و بعد از مصاحبه حضوری که دکتر صادقی استاد روانشناسی دانشگاه از داوطلبین به عمل می آورد ، بر اساس داده هایی که از سه تست روانشناسی مذکور به دست آمده است ، یک مصاحبه حضوری با داوطلب انجام و مطالب ارایه شده، راستی آزمایی می شود.
دکتر صفری در ادامه گفت:داوطلبین بعد از مصاحبه حضوری به منظور بررسی مستنداتی که ارایه داده اند به اتاق بررسی مدارک مراجعه و استاد مربوطه در زمینه ی تخصصی داوطلب ، مدارک را بررسی و در ادامه آزمون ICDL که شامل آزمون تستی و عملی است انجام می شود.
مدیر منابع انسانی تصریح نمود: مستندات، جمع اوری و دسته بندی می شوند و بعد از برنامه ریزی برای مصاحبه نهایی و تخصصی زمان و ساعت مصاحبه به داوطلبین از طریق کانال واتس اپ، سایت کارگزینی و تلفن اطلاع رسانی می شود .
دکتر صفری همچنین ضمن بیان این که مصاحبه های داوطلبین به طور میانگین بین 8 تا 10 نفر در روز می باشد، اظهار داشت: مصاحبه پذیرفته شدگان مرحله اول، از روز 27 مهر ماه سال جاری شروع و تا 25 آبان ادامه دارد.
وی تصریح نمود: برای انجام مصاحبه، مدیر منابع انسانی، مسئولین حوزه بهره بردار، مسئولین نهادهای نظارتی، نمایند گان: حراست، گزینش،سازمان برنامه و بودجه، وزارت علوم و امور ایثار گران در جلسه حضور دارند.
دکتر صفری هدف از انجام این مصاحبه را جذب افراد شایسته، توانمند و علاقه مند به کار دانشگاهی دانست و اظهار داشت: امیدواریم ماحصل این همه تلاش، جذب 38 نفر نیروی متعهد و کارآمد برای دانشگاه باشد و سال های متمادی منشا بهره برداری و اثربخشی باشند.