امور بین الملل

دوره آنلاین دانشگاه ماربورگ آلمان-آوریل 2024

.

به استحضار می‌رسد دانشگاه ماربورگ آلمان طی همکاری‌های مستمر با دانشگاه اصفهان در قالب برنامه اراسموس، ترم تابستانه آنلاین خود را در ماه‌های آوریل تا جولای 2024 (به مدت چهار ماه) ارایه خواهد کرد. این دوره‌ برای دانشگاه‌های طرف قرارداد از جمله دانشگاه اصفهان به صورت رایگان است.

نکات قابل توجه:

این برنامه کاملا آنلاین است. تسلط به زبان انگلیسی جهت گذراندن دوره‌ها ضروری است.

مهلت ثبت‌نام 19 مارچ 2024 است و به هیچ عنوان تمدید نمی‌شود.

دانشجویان لازم است به لینک ثبت‌نام مراجعه کرده، حساب کاربری ایجاد کنند و دروس مورد علاقه خود را انتخاب نمایند و فرآیند ثبت‌نام را ادامه دهند.

در مرحله Application form signed and uploaded فایل PDF (فرم) را از سایت دریافت و به مسوول دفتر دانشکده یا مسوول بین‌المللی‌سازی دانشکده یا گروه ارسال نمایند. این فرم توسط دفتر همکاری‌های علمی بین‌المللی تکمیل می‌شود (خانم فریبا هادیان) و برای آپلود به دانشجو برگردانده می‌شود.

با توجه به زمان بر بودن این فرآیند و پیش رو داشتن تعطیلات نوروز، فرم‌ها نهایتا تا تاریخ 13 مارچ 2024 برابر با 23 اسفند 1402 به دفتر امور بین‌الملل ارسال شده باشد.
لینک ثبت‌نام:

لینک دروس ارایه شده:

1402/11/21
آدرس: اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان،میدان خوارزمی، ابتدای بلوار سلامت، ساختمان انصاری
تلفن: 37932685 تلفکس: 36682887