دانشکده فنی مهندسی

حضور اساتید محترم دانشکده در فهرست دو درصد دانشمندان برتر جهان در طول عمر علمی

.

دانشگاه استنفورد هر ساله لیستی از پژوهشگران دو درصد برتر جهان را بر اساس داده‌های پایگاه استنادی اسکوپوس و بر مبنای شاخص استنادی منتشر می‌کند. مبنای ارزیابی و اعلام اسامی پژوهشگران برتر بر اساس تعداد استنادات دریافتی در رشته تخصصی بوده و انتخاب پژوهشگران برتر بر اساس شاخص ترکیبی شامل 6 شاخص استنادی (مجموع استناد، اچ. ایندکس، اچ ایندکس بر مبنای تعداد نویسندگان هر مقاله، تعداد استناد به مقالات تک نویسنده، تعداد استناد به مقالات تک نویسنده یا نویسنده اول و تعداد استناد به مقالات تک نویسنده، نویسنده اول یا نویسنده آخر) انجام می گیرد. در فهرست سال 2024، عملکرد استنادی نویسندگان به ازای بروندادهای پژوهشی منتشر شده آنان در بازه زمانی 1960 تا 2023 در 20 حوزه موضوعی فرعی و 174 رشته تحلیل می‌شود. بر این اساس، نویسندگانی که در زمره پژوهشگران پراستناد دو درصد برتر جهان قرار گرفته‌اند معرفی می‌گردند.

شایان ذکر است، در این فهرست، تعداد 21 عضو هیات علمی و پژوهشگر دانشگاه اصفهان به عنوان پژوهشگر اثرگذار برتر در دو لیست (نویسندگان اثر گذار در سال 2023 و نویسندگان اثرگذار در طول عمر علمی) به شرح زیر معرفی شده است.
1403/07/10

آدرس: اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان،میدان خوارزمی، ابتدای بلوار سلامت، ساختمان انصاری
تلفن: 37932685 تلفکس: 36682887
راهنمای جامع تلفن های دانشگاه اصفهان