سایت اصلی دانشگاه
نقشه سایت
عضویت / ورود اعضاء
پست الکترونیک
۱۴۰۳ پنج شنبه ۲۰ دي
EN
دوباره تلاش كنيد
!!!b1!!!
!!!b1!!!
درباره دانشكده
تاريخچه دانشكده
روسای پیشین
اعضاي دانشكده
رياست دانشكده
معاونت ها
معاون آموزشي
معاون پژوهشي
معاون دانشجويي
پرسنل دانشكده
مسئول بین المللی سازی دانشکده
تحصیلات تکمیلی و امور پژوهشی
امور پژوهشی
امور تحصيلات تكميلي
امور پژوهشي و ارتقا هيات علمي
كميته ارتقا و تبديل وضعيت
راهنماي نحوه تكميل شناسنامه علمي متقاضيان ارتقاء
دستورالعمل اجرايي آيين نامه ارتقا (دستورالعمل داخلي دانشگاه اصفهان)
نحوه بارگزاری مقالات در سامانه گلستان
امتیاز مجلات مهندسی(1402)
گروه هاي آموزشي
مهندسي برق
مهندسي پزشكي
مهندسي شيمي
مهندسي مكانيك
مهندسي صنايع و آينده پژوهي
مهندسی هوافضا
جلسه دفاع از رساله دکترا خانم نرگس جعفری
جلسه باعنوان مطالعه تجربی و عددی اختلاط آب یونیزه شده و پلاسمای خون در یک میکرومیکسر غیرفعال و بهینهسازی با استفاده از شبکه عصبی ، در تاریخ شنبه 1403/10/22 برگزار می گردد.
جلسه دفاع از رساله دکترا خانم نرگس جعفری قهفرخی باعنوان مطالعه تجربی و عددی اختلاط آب یونیزه شده و پلاسمای خون در یک میکرومیکسر غیرفعال و بهینهسازی با استفاده از شبکه عصبی ، در تاریخ شنبه 1403/10/22 ساعت 14 در اتاق شورا 1 ساختمان انصاری برگزار می گردد.
استاد راهنما: آقای دکترمهدی مشرف دهکردی
چکیده: دستگاه¬های میکروسیالی به دلیل توانایی در کنترل دقیق حجمهای کوچک مایعات در زمینههای مختلف علمی و صنعتی اهمیت زیادی دارند. در رساله حاضر، فرآیند اختلاط دو مایع با خواص ترموفیزیکی متفاوت (آب یونیزه و پلاسمای خون) در دو میکرومیکسر غیرفعال پیشنهادی با اتکا به استفاده از جریان ورودی مجدد مایعات بررسی گردید. میکرومیکسر اول یک میکرومیکسر T-Y شکل جدید است که برای بهبود کیفیت اختلاط دو مایع با خواص ترموفیزیکی متفاوت پیشنهاد گردید، به گونه¬ای که افت فشار در سطح پایینی نگه داشته شود. همچنین، آزمایشاتی جهت تأیید نتایج شبیهسازی عددی انجام شد و چند الگوریتم یادگیری ماشین برای بهینهسازی عملکرد میکرومیکسر استفاده گردید. تأثیر فاصله بین ورودیها، زاویه ورودی Y شکل، نسبت سرعت دو ورودی و نسبت منظری بر بازده اختلاط و افت فشار بررسی شد. نتایج نشان دادند که بازده اختلاط با افزودن ورودی به شکل Y به طور قابل توجهی نسبت به میکرومیکسر T شکل افزایش مییابد. در حالی که بازده اختلاط با کاهش فاصله بین دو ورودی افزایش می¬یابد، مقادیر بهینهای برای زاویه ورودی Yشکل، نسبت سرعت دو ورودی و نسبت منظری وجود دارد. مطالعه بهینهسازی نشان داد که الگوریتم MPR میتواند به عنوان مناسبترین الگوریتم یادگیری ماشین برای پیشبینی عملکرد میکرومیکسر پیشنهادی انتخاب شود. در مورد میکرومیکسر دوم، نتایج نشان دادند که عمق کانال و دبی ورودی می¬توانند با ایجاد جریان بازگشتی در کانالهای برگشت و تولید گردابه در محفظه¬های اختلاط باعث شکل¬گیری جریان آشوبناک ¬شوند. همچنین، بازده اختلاط با افزایش عمق کانال (نسبت منظری) و تعداد محفظه¬های اختلاط بهبود یافت. شبیه¬سازی¬ها نشان دادند که عمق کانال تأثیر عمدهای بر بازده اختلاط و افت فشار دارد بهطوریکه در عدد رینولدز 400 (بر پایه خواص آب یونیزه)، وقتی عمق کانال از 50 به 1000 میکرون تغییر میکند، بازده اختلاط از 23% به 255/73% افزایش یافته و افت فشار از 171/75 کیلوپاسکال به 85/12 کیلوپاسکال کاهش مییابد. در اعداد رینولدز نزدیک به 50، میکرومیکسر پیشنهادی دارای معیار شایستگی به مراتب بیشتری از اغلب میکرومیکسرهای با الگوی جریان منظم و نامنظم است. این دو میکرومیکسر با زمان پاسخ کوتاه و قابلیت کارکرد عملی بالا می¬توانند در کاربردهای بیوشیمیایی و بیولوژیکی استفاده شوند.
تاریخ:
1403/10/16
تعداد بازدید:
132
منبع:
کلیه حقوق این پایگاه متعلق به
مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه اصفهان
می باشد.
کتابخانه مرکزی
سامانه پرداخت الکترونیک
اتوماسیون اداری
سامانه آموزشی و پژوهشی
پست الکترونیکی
راهنمای تلفن
یادگیری الکترونیکی
Powered by
Dorsa
Portal